Verkeersouderbijeenkomst

De gedreven verkeersouders van de scholen in de gemeente Heerde zorgen ervoor dat verkeersonderwijs hoog op de agenda van de school staat en ondernemen acties om kinderen veilig aan het verkeer te leren deelnemen. Ten behoeve van de aanpak van verkeersonveilige situaties en de uitvoering van activiteiten bouwen verkeersouders een netwerk op. School, ouderraad, omwonenden, gemeente en de poltie worden betrokken bij het oplossen van problemen in het kader van een verkeersveilige schoolomgeving of het genereren van aandacht voor verkeersveiligheid en verkeerseducatie.

Gemiddeld organiseert VVN-Heerde twee verkeersouderbijeenkomsten per jaar. Vaste agenda-items zijn o.a. het uitwisselen van informatie tussen de verkeerscoördinator van de gemeente Heerde, politieteam Hattem-Heerde, projectleiders en de verkeersouders. Projecten worden besproken en tevens is er volop ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over de invulling van de rol als verkeersouder.

Startdatum

woensdag, 19 september 2018 - 20:15

Einddatum

woensdag, 19 september 2018 - 22:00

Locatie

Locatie MFA De Heerd

Straatnaam

Griftstraat

Huisnummer

8

Plaatsnaam

HEERDE

Provincie

Gelderland

Type evenementen

Vergadering