Persberichten

Spectaculaire remwegdemonstratie

Wethouder Yasemin Cegerek onder de indruk

meer

Opfriscursus verkeer in Heerde

78% automobilisten kent verkeersregels onvoldoende
 

meer

Nieuw: online uw verkeerskennis opfrissen

In de afgelopen 15 jaar is 40% van de verkeersregels veranderd

Het is voor iedere automobilist belangrijk om veranderingen in de verkeersregels bij te houden. Veel weggebruikers hebben lang geleden hun rijbewijs gehaald, maar hebben zich sindsdien nauwelijks meer verdiept in de veranderde verkeersregels. En dat terwijl in de afgelopen 15 jaar maar liefst 40% van de verkeersregels gewijzigd is. Voor Veilig Verkeer Nederland genoeg reden om een online verkeerstest te ontwikkelen.


Met de eenvoudige online test op vvn.nl/opfriscursus ontdekt u snel hoe uw verkeerskennis er voor staat. Na de online test kunt u er voor kiezen om een VVN Opfriscursus te volgen bij u in de buurt. Veilig Verkeer Nederland organiseert deze opfriscursussen in het hele land.


"Deze opfriscursussen blijken te voorzien in een behoefte", aldus VVN-voorzitter Liesbeth Spies. "Uit onderzoek binnen ons VVN Panel weten we dat mensen open staan om op een laagdrempelige wijze online hun verkeerskennis op te frissen." De VVN Opfriscursus is mede mogelijk gemaakt door Uitgeverij Verjo, Plus Media en Allsecur.


Jaarlijks organiseert VVN afdeling Heerde de BROEM rijvaardigheidstest. Dit jaar wordt deze opfriscursus medio september gehouden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleiders van VVN-Heerde, e-mail: hmhaasjes@gmail.com

meer

Shell Mobiele Verkeersplein

Download hier het bericht over het Shell Mobiele Verkeersplein in Wapenveld en Heerde

meer

Verlichtingscontrole Veessen

meer

Fietsenkeuring CC De Noordgouw

meer

Jeugdverkeersraad maakt video’s over de schoolomgeving

Basisschoolleerlingen Heerde sluiten project jeugdverkeersraad af.
 

meer